Warme winterbestemmingen

Warme winterbestemmingen

In de zomer is het geen pretje in Nederland en de omliggende landen wat betreft de temperatuur. Je blijft liever thuis dan dat je het huis uit gaat. Mutsen op, sjalen om, winter jas aan en strijden door weer en wind. Er zijn mensen die op het goede idee komen om hun winterse weken of maanden te spenderen in het buitenland. Wat zijn hiervoor de ideale landen?

Australië

Het is een behoorlijke reis om er te komen, maar het is zeker de moeite waard. Tijdens de Nederlandse winters is het in Australië hoogzomer. Je kan eindeloos genieten op de bounty stranden van Whiteheaven Beach of Bondi Beach of vermakelijke steden bezoeken als Sydney. Hier kan je prima vakantie vieren in de winter!

Kaapverdië

De paradijselijke eilandengroep Kaapverdië ligt in de Atlantische Oceaan en kent een aangename temperatuur. Stap in een wereld van witte zandstranden, mooie cultuur, ongerepte natuur en zeeschildpadden. Verblijven op Kaapverdië is zeker niet vervelend, dus als je de kans krijgt moet je hem zeker pakken!

ABC-eilanden

Op de ABC-eilanden wil je heel het jaar zijn! De prachtige witte zandstranden, het azuurblauwe zeewater en de tropische sfeer maken het hier fantastisch. Het is werkelijk waar een paradijs om op te vertoeven. Op de eilanden kan je zonnen, duiken en uitgebreid relaxen met heerlijke temperaturen. Hier ga je je zeker vermaken!

Thailand

Thailand is ook prachtig om te bezoeken. Tijdens de Nederlandse winter heerst er in Thailand het droogseizoen. Hierdoor ervaar je hoge temperaturen en amper regen, waardoor je optimaal kunt gaan genieten van het fijne leven. Ontdek de prachtige witte stranden en beleef al het moois dat Thailand te bieden heeft.

Mexico

In Mexico valt er heel het jaar bijna geen neerslag en kan je een temperatuur ervaren van rond de 30 graden. Zie jij jezelf al zitten aan een prachtig strand met een cocktail in je hand? Of bezoek een van de indrukwekkende steden als Mexico City of Guadalajara. Ervaar de tropische sfeer van Mexico en breng je winter met alle gemak door in dit prachtige land.