Top 5 budget landen

Top 5 budget landen

De zomer komt eraan en daarom is het de hoogste tijd om te zon op te gaan zoeken. Er is enorm veel aanbod aan bestemmingen. De vakantiegangers willen elk een prachtige bestemming, maar er niet te veel geld aan kwijt zijn. Wat zijn nou de top 5 budget landen?

Italië

Italië is het land dat jaarlijks super veel bezocht wordt met de auto. Italië heeft alles wat je zoekt in een vakantie. Het lekkere weer, het heerlijke eten, de rijke cultuur, de vriendelijke mensen, kilometers aan kust, de idyllische dorpjes en zo door. Een vakantie naar Italië hoeft niet duur te zijn en is genieten!

Turkije

In Turkije worden de beste koopjes gevonden, is er een heerlijke keuken en kan je ultiem relaxen in de hamam. Daarnaast schijnt de zon er bijna altijd, zijn er parelwitte stranden te vinden en is er genoeg te beleven. Het is altijd fijn om een zon, zee & strandvakantie tegemoet te gaan in Turkije. Dit allemaal voor een prikkie!

Spanje

Spanje is zoveel meer dan zon en zee. Het is een paradijs voor vakantiegangers. De ene costa is nog leuker dan de ander. Daarnaast biedt het land overheerlijke tapas aan en tal van toeristische trekpleisters. Het land beschikt over een prachtige natuur, waarin je kan verdrinken. Ook de prachtige eilanden zijn zeker het bezoeken waard. Vertrek voordelig naar dit land en je zal het ontdekken!

Griekenland

Griekenland is écht prachtig en beschikt ook nog eens over hele mooie eilanden die menig mens nog moet ontdekken. Het klimaat is er zeer aangenaam om te vertoeven, waardoor dit land jaarlijks enorm veel bezoekers treft. Geniet van de geweldig Griekse keuken, de gastvrijheid, de prachtige natuur en cultuur voor een bodemprijs!

Portugal

Wie zou er nou niet naar Portugal willen? Het land stikt van de sfeervolle stadjes met kastelen, kloosters en straatjes waar je eindeloos in kunt rondlopen. Daarnaast is er heerlijk eten te vinden, prachtige stranden en een heel fijn klimaat. Je kan er zelfs met dolfijnen zwemmen… En het belangrijkste nog: het is goedkoop!