Vlieg retour naar Miami met KLM | Veel vertrekdata voor €440,- per persoon

Vlieg retour naar Miami met KLM | Veel vertrekdata voor €440,- per persoon

Een van de beroemdste plekken ter wereld… Het prachtige Miami! De ideale uitvalsbasis om de staat Florida te verkennen… Huur een auto en ga op verkenningstocht, werk aan je kleurtje op het prachtige Miami Beach of bewonder de historische gebouwen van het achterliggende Art Deco district.

Wordt het een zon, zee & strandvakantie of toch een rondreis door Amerika? Jullie beginnen jullie vakantie alvast goed met een paar goedkope retourtickets! Jullie boeken nu retourtickets met KLM naar Miami voor maar €440,- per persoon. Deze goedkope aanbieding is op basis van een vertrek vanaf Amsterdam Schiphol Airport. Jullie vliegen met een directe verbinding naar Miami.

Deze aanbieding is te boeken voor verschillende vertrekdata tussen november 2018 en maart 2019. Er komt eenmalig per boeking €10,- aan boekingskosten bij.

 

> Bekijk deze goedkope Miami aanbieding bij KLM

 

TIP: indien jullie geen haast hebben, kunnen jullie ook wachten op de KLM Werelddeal Weken. Deze actie bestaat uit twee weken gevuld met aanbiedingen met wereldkorting naar meerdere bestemmingen! Naar verwachting zal deze actie binnen enkele maanden beginnen.

 

Surprise reis stedentrip

Waarom vliegen met KLM?

Wanneer je ervoor kiest om te gaan vliegen met KLM, zul je verschillende voordelen ervaren:

  • Klant is koning. Service staat hier hoog in het vaandel. Er wordt alles aan gedaan om de klant zo goed mogelijk van dienst te zijn.
  • Tijdens de vluchten komen jullie niks te kort. Geniet van een heerlijke maaltijd die is bereid door een chefkok of ga heerlijk relaxen tijdens het kijken van je favoriete film of serie. Voor je het weet zijn jullie aangekomen op de bestemming!
  • Neem een maand voor vertrek een kijkje in de Flight Guide. In deze gids kunnen jullie informatie vinden over de crew, het menu, het vliegtoestel en meer!
  • Bij KLM staat duurzaamheid voorop.
  • KLM heeft een samenwerking met verschillende goede doelen!